Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа

Настоящата Политика описва как събираме, използваме, обработваме и разкриваме информацията за Вас, включително лични данни, във връзка с достъпа Ви и използването на нашите услуги. Държим този процес да бъде напълно прозрачен с цел гарантиране на пълна конфиденциалност.

"ОХ-МИРО" ООД СЕ ГРИЖИ ЗА ВАШАТА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Нашият ангажимент към Вас във връзка със защитата на личните Ви данни

Тъй като защитата на личните данни на нашите клиенти е от изключителна важност за нас, "ОХ-МИРО" ООД, в лицето си на Администратор на лични данни, гарантира запазване на конфиденциалност на личните данни на всички свои потребители, като се ангажира те да бъдат използвани изрично само по предназначените цели, като:

  • Осъщестяване на връзка с клиентите по повод потвърждаване на поръчка или обслужване на конкретно запитване.
  • Изпълнение на направена поръчка, което включва уточняване на адрес за доставка/монтаж и начин на плащане.
  • Издаване на фактура на ФЛ/ЮЛ, когато това е необходимо.
  • Издаване на гаранционна карта.
  • В случаи на регистрация и поддържане на потребителски профил в сайта, което включва и техническо съдействие за създаване на потребителски профил и възстановяване на забравена парола за достъп.
  • Управление и администриране на сайта.
  • Във връзка с отправени оплаквания, рекламации, жалби, включително възстановяване на суми, замяна на продукти и други.
  • В случаи на гаранционно/сервизно обслужване.
  • За счетоводни, статистически и маркетингови цели.

Много рядко се налага използването на лични данни за цели, различни от посочените, но ако възникнат такива обстоятелства, потребителите ще бъдат информирани преди да използваме тяхна лична информация.

Настоящата политика за защита на личните данни, включително и Общите условия за използване, съблюдават всички правила, които „ОХ-МИРО“ ООД ще спазва във връзка със събирането и обработването на Вашите лични данни.

Моля, запознайте се внимателно с всички тези условия преди да изпозлвате сайта ни или преди да ни предоставите Вашите лични данни и в случай на въпроси или коментари във връзка с това, можете да се свържете с нас на office@oxm.bg  или на някой от публикуваните контакти.

Регистрация на потребителски профил

"ОХ-МИРО" ООД осъществява онлайн търговия посредством електронен магазин www.oxm.bg, където потребителите могат да регистрират собствен потребителски профил, чрез който имат възможност да осъществяват онлайн поръчки при условие, че имат навършени 16 години. За регистрацията е необходимо да се съгласите с Общите условия, като по този начин давате Вашето съгласие личните Ви данни да бъдат използвани съгласно политиката за защита на личните данни на сайта. Дори да не желаете да регистрирате потребителски профил, имате възможност да осъществявате поръчки, като в този случай споделената информация се използва единствено за изпълнение на поръчката и не се съхранява за следващи такива. 

Какво представляват личните данни

"Лични данни" са всяка информация, чрез която едно лице може да бъде идентифицирано като физическо лице и може да включва име, пол, възраст, ЕГН, имейл, банкови данни, IP адрес и др.

Кой носи отговорност за личните Ви данни

"ОХ-МИРО" ООД със седалище в град Варна на ул. "Гладстон" 6, вх. Г, ап.85 и с ЕИК:148079873 е администратор на личните данни, които ни предоставяте, и носи отговорност за тях, съгласно приложимия Закон за защита на личните данни (ЗЗЛД) на Република България и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни.

Личните данни, които "ОХ-МИРО" ООД събира

Начините, по които събираме личните Ви данни, са чрез нашия електронен магазин във връзка с регистрация на собствен акаунт, направена поръчка или отправено запитване; по телефона; по електронната поща; посредством канали на социалните мрежи или директно събиране на данни от служители на фирмата при консултация, запитване за оферта или покупка в търговските ни обекти. Видовете лични данни, които може да изискаме са следните:

  • Данни за контакт като имена, имейл, адрес, телефонен номер, които се използват за изпъленение на направена поръчка.
  • Даннни за направените от Вас поръчки, в случаите на регистриран профил.
  • Видеозаписи от търговските обекти.
  • Финансови данни като банкова сметка и други.
  • Данни, събирани при използване на контактните форми или посредством чата на сайта.
  • Данни за издаване на фактура на ФЛ, които включват освен имена и постоянен адрес, но и ЕГН.
  • Данни във връзка с кандидатстване за покупка на кредит. В този случай предоставяме Вашите лични данни на съответната кредитна институция, към която кандидатствате с цел одобрение на кандидатурата за покупка на изплащане.

Преди да пристъпите към покупка на кредит, можете да се запознаете с цялостната политика по GDPR на всяка една банка:

Декларация за съгласие за обработка на лични данни на TBI Bank

Декларация за съгласие за обработка на лични данни на Уникредит Кънсюмър Файненсинг

Условия за кандидатстване за кредит към БНП Париба

Лични данни, които се събират по автоматичен начин

Посредством сайта oxm.bg "ОХ-МИРО" ООД събира данни и обща информация, когато обект на данни или автоматизирана система достъпят сайта. Тези данни и обща информация се съхраняват в регистрационни файлове на сървъра и могат да представляват:

  • вида на използвания браузър;
  • използваната операционна система;
  • уебсайт, който препраща към нашия уеб сайт;
  • датата и часа на достъпа до нашия уеб сайт;
  • адреса на интернет протокола (IP адрес);
  • доставчика на интернет услуги на системата за достъп и др.

"ОХ-МИРО" ООД може да използва тези данни и информация анонимно със статистическа цел за подобряване и оптимизиране на съдържанието на уеб сайта.

На кого предоставяме Вашите лични данни

Във връзка с изпълнение на законовите и договорните ни задължения към Вас, може да предоставим Ваши лични данни на:

  • Куриерска/транспортна фирма, която да извърши доставката на поръчани от Вас продукти.
  • Външна монтажна/сервизна фирма.
  • Финансови/банкови/кредитни институции за извършване на плащане на продукт/услуга, включително и при кандидатстване за покупка на кредит.
  • Счетоводна фирма, подпомагаща счетоводната дейност на "ОХ-МИРО" ООД.
  • Фирми, организации или лица, които извършват консултантски услуги като IT компании, адвокати, маркетингови агенции и други.
  • Лица, органи и институции, на които сме длъжни да предоставим Вашите лични данни по силата на действащото законодателство.

Как защитаваме данните Ви

"ОХ-МИРО" ООД поема отговорност да осигури защитата на Вашите лични данни, като използва физически, електронни или процедурни защитни средства, които са в съответствие с приложимото законодателство за защита на непублични лични данни. При осъществяване на достъп до нашия уеб сайт, интернет комуникацията се защитава посредством SSL технология с висока степен на защита на сигурността. Достъпът до Вашите лични данни е ограничен единствено до служители, които се нуждаят от тях, за да предоставят определен продукт или услуга. Те са обучени за работа с чувствителна информация и са задължени да я третират като конфиденциална.

Ако имате съмнения, че Вашите данни, които сте ни предоставили, са компрометирани под някаква форма, моля, свържете се с нас, но имайте предвид, че както ние се задължаваме да осигуряваме сигурността на информацията, която сте споделили с нас, така и Вие носите отговорност за запазване сигурността на Вашата парола/и и информацията за регистрация и достъп до персонализираната Ви страница, както и за удостоверяване актуалността и точността на личните данни, които ние поддържаме за Вас.

Ние си съдействаме с Комисията за защитата на личните данни както при определяне на рисковете и механизмите за контрол, така и при всяко искане от надзорния орган при изпълняване на неговите задължения. В случай на нарушение на сигурността на личните данни Комисията ще бъде уведомена за предприемане на своевременни мерки за предотвратяване на неблагоприятните последици, които биха могли да произтекат.

Вашите права като субект на лични данни

  • Можете да изискате достъп до Вашите лични данни, които поддържаме за Вас, или да изискате от нас да коригираме, променим, изтрием или блокираме данните, като се свържете с нас на посочените контакти. Заличаването на личните данни по Ваше искане е възможно, освен ако не съществуват законови задължения за тяхното съхранение.
  • Можете да оттеглите всяко съгласие, което сте ни предоставили, или да обжалвате обработването на Вашите лични данни по всяко време на законово основание, след което ще приложим Вашето искане.
  • Ако "ОХ-МИРО" ООД установи нарушение на сигурността на личните Ви данни, Вие имате право да бъдете уведомени за това нарушение и за мерките, които ще се предприемат за предотвратяване на възможните негативни последствия.
  • Имате право да възразите срещу начина, по който обработваме личните Ви данни като се обърнете и към главния надзорен орган на имейл адрес kzld@cpdp.bg. Но "ОХ–МИРО" ООД препоръчва преди да се стигне до тази инстанция, да отправите първо Вашите възражения към нас за по-бързо разрешаване на създалата се конфликтна ситуация и в случай на неодобрение на крайния резултат, да се насочите към комисията за защита на личните данни.

С цел избягване на злоупотреби, искания, свързани със споменатите по-горе права, ще бъдат уважени и изпълнени при условие, че са изпратени от имейл адреса, който е използван при регистрацията на потребителски профил или съдържат достатъчно информация, която да Ви идентифицира като притежател именно на тези лични данни.

"ОХ-МИРО" ООД има право да откаже предоставянето на исканата лична информация, обосновавайки се за причините.

Промени в политиката за защита на личните данни

"ОХ-МИРО" ООД си запазва правото да променя тази политика за защита на личните данни по всяко време, като всяко изменение ще бъде публикувано и достъпно до всеки един потребител, който използва уеб сайта. В случай на несъгласие с направените промени, Вие имате право да не използвате нашите услуги, предоставени посредством нашия уеб сайт.

Срок на съхранение на личните данни

"ОХ-МИРО" ООД ще съхранява и използва личните Ви данни в необходимия срок за изпълнение на целите, поради които са събрани. След изтичане на този период, данните Ви ще бъдат изтрити, псевдонимизирани или анонимизирани. Освен ако нормативен акт не наложи по-дълъг период на съхранение.

За да осигурим максимална защита и сигурност на Вашите лични данни и информация, мерките за сигурност, които прилагаме, са обект на непрекъснато подобряване и адаптация към новите технологии.

 

 

 

0 Продуктът е добавен в количката
0 0 0