Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Климатици Carrier

Какво представляват климатици Carrier?

Carrier е първата компания, която започва да произвежда климатична техника, като в началото продуктите са били с промишлено приложение, след това започват да се предлагат битови климатични системи за крайните потребители. Към днешна дата продуктовата гама е разширена до всякакви средства за климатизация и вентилация, предназначени както за дома, така и за обществени сгради и централна климатизация. Carrier е организация, която непрекъснато извършва изследователска и развойна дейност в областта, насочени към създаване на иновативни технологии, които да са екосъобразни и същевременно да носят ползи на обществото. Мисията на компанията е подчинена на стремежа за осъществяване на пълен контрол върху вътрешния климатик без да бъдем зависими от външните условия. Затова Carrier акцентира върху предлагането на разнообразие от климатична техника, която да се адаптира към особеностите на всякакви типове помещения.

Какви са основните предимства на климатици Carrier?

  • На първо място климатици Кариер се свързват с високо качество на технологията и надеждност при екстремни външни условия. Преди да попаднат в дистрибуторската мрежа, всички продукти се подлагат на системни тестове и получават сертификати, които гарантират тяхната надеждност и безопасност. За всеки климатик Carrier поддържаме 60 месеца гаранция и освен това осигуряваме следгаранционно обслужване.
  • Тези машини се характеризират с високи показатели на енергийна ефективност, което ги прави изключително икономични средства за отопление и охлаждане. В OXM.bg можете да намерите модели както от среден клас, така и от най-висок такъв в широк ценови диапазон. Винаги можете да се чувствате свободни да се обърнете към нас за персонална оферта, ако някой климатик представлява интерес за Вас.
  • Някои модели използват смарт технология като интелигентно око, което подпомага автоматичното поддържане на оптимална температура при минимален разход на енергия и предотвратява дискомфорта от директното обдухване към някой от присъстващите в помещението. А посредством вградения WiFi контролер можете да управлявате климатика независимо къде се намирате чрез приложение на Вашия мобилен телефон.
  • Климатици Кариер са изключително безшумни системи, които осигуряват невероятен уют и комфорт при незабележими нива на шум и са подходящи за спални помещения като не нарушават спокойствието Ви по време на сън.

Защо да закупите климатик Carrier от OXM.bg?

Нямаме намерение да губим нито Вашето, нито нашето време в предлагане на марки и модели климатици, които не са с доказано качество и са ненадеждни. Затова можете да разчитате на това, че ако имате нужда от средство за отопление и охлаждане, в OXM.bg ще Ви предложим машини, които са подходящи за Вашите потребности, ще работят дълго време и ще са максимално адаптирани към Вашия бюджет. Ако Вашето помещение е по-специфично и има вероятност да възникнат непредвидени казуси, можете лесно да пуснете заявка за предварителен оглед в сайта или да се свържете с нашите консултанти за съвет. Винаги сме насреща да помогнем в търсенето Ви на решение за климатизация и няма да Ви разочароваме.

Прочети още
0 Продуктът е добавен в количката
0
0 0 0