Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Климатици Kaisai

Kaisai не е от най-популярните марки в сферата на климатизацията, но продуктите й с бързи темпове навлизат на пазара и печелят все повече привърженици, което не е учудващо, тъй като брандът следва стриктно изискванията за висока енергийна ефективност, екосъобразност и обществена полезност.

Стратегията, която използват Kaisai  за спечелване на потребителското доверие, е насочена към предлагане на надеждни продукти на достъпни цени. Сред асортимента можете да намерите както климатични системи за дома и офиса, така и средства за климатизация на обществени сгради, търговски обекти и други.

6 основни предимства на климатици Kaisai

  • Каисаи предлагат богат избор от всички типове климатици като можете да намерите стилно решение за дома сред моделите им стенни машини, които се предлагат в различни мощности за всякакви по размер помещения. Ако нямате възможност за поставяне на климатици на стената, бихте могли да разгледате подовите или таванните климатици. Монтажът им е изключително дискретен и не нарушават интериорната линия.
  • За бизнес клиентите продуктовата гама включва мултисплит системи, канални и касетъчни климатици. Запитвания за оферта можете да отправяте на посочените в сайта контакти или да заповядате в нашия шоурум. Ще Ви предложим висококачествени продукти на цени, които да отговарят на Вашия бюджет.
  • Машините на Каисаи използват инверторна технология, при която значително се намаляват разходите за електроенергия и повишава ефективността на системата като цяло. Те са надеждно средство както за отопление, така и за охлаждане, за което получавате от нас 36 месеца гаранция. Тя се обслужва от наши екипи и не е необходимо да се обръщате към външни изпълнители.
  • Климатици Kaisai използват фреон R32, който е с много нисък коефициент на глобално затопляне и не вреди на околната среда.
  • Тези климатични системи предлагат множество полезни функции, които да улесняват максимално потребителите в ежедневието. Една от тях е вграденият WiFi в някои модели, чрез който лесно можете да управлявате климатика посредством мобилно приложение.
  • Сред отличителните характеристики на климатици Kaisai е и тяхната безшумна работа, което е много важно при подобен тип уреди. Те предоставят максимален комфорт без да нарушават спокойствието в помещението.

Защо да закупите климатик Kaisai от OXM.bg?

В OXM.bg се стремим да отговорим максимално на изискванията и предпочитанията Ви, затова основните принципи, към които се придържаме, са да Ви осигурим избор сред разнообразни модели, марки и мощности на конкурентни цени. Съпътстващите услуги като монтаж и сервиз се извършват от собствени екипи, които са доказали професионалното си отношение през годините и винаги можете да им се доверите. За всеки един продукт, който предлагаме, обслужваме съответната гаранция и поддържаме машините след изтичането на този срок през целия им експлоатационен период. В наше лице ще намерите сигурен партньор и не се колебайте да се обърнете към нас, ако имате нужда от решение за климатизация. Ще се радваме да помогнем.

 

Прочети още
0 Продуктът е добавен в количката
0
0 0 0