Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Климатици TCL

Кои са TCL?

Обикновено това име не говори нищо на потребителите, но на кратко ще се опитаме да представим какво представлява китайската корпорацията TCL. Тя съдържа в себе си 4 отделни компании като основният предмет на дейност е производство и разпространение на електронни продукти, които включват както малки, така и големи електроуреди в това число и климатични системи. TCL идва от „The creative life”, което се явява и основна мисия и мотивация на компанията.

Какво представляват климатичните системи TCL?

  • TCL е основана през 1981 година с основен предмет на дейност производство на записващи устройства, след което разширява дейността си и започва да предлага мобилни телефони, хладилници, перални машини, телевизори, климатици и малки уреди за бита. Към днешна дата TCL притежава 28 изследователски центъра и 22 производствени бази.
  • Заводите, в които се произвеждат климатици, са три, като първият е създаден през 1999 година и в него се проектират климатични системи от разнообразен тип като стенни, колонни, мобилни и други климатици. В bg можете да разгледате пълния асортимент от стенни моносплит системи, за които даваме три години гаранция.
  • Климатици TCL принадлежат към клас А++/А+ и се характеризират с висока енергийна ефективност. Работата им отговаря на новите енергийни изисквания на ЕС за извършване на оптимална работа с максимално нисък разход на енергия.

Полезни функции на климатици TCL

  1. Тих режим

Работата на машината създава изключителен комфорт при много ниски нива на шум и не нарушава по никакъв начин спокойствието в помещението дори по време на съм.

  1. Самодиагностика

При нарушаване на нормалното функциониране на климатика той сигнализира за наличието на проблем, което улеснява бързото му отстраняване.

  1. Автоматичен рестарт

Климатикът автоматично възстановява зададените функции в случай на спиране на електроподаването.

  1. 24-часов таймер

Имате възможност да настроите определен час, в който да се включи или изключи климатика.

Защо да закупите климатик TCL от OXM.bg?

TCL е марка, която предлага бюджетни климатични системи с базови функционалности и бихте могли да климатизирате добре Вашето помещение с машина, която не изисква голяма първоначална инвестиция и в същото време е енергоспестяваща. Ние предлагаме климатична техника TCL на изключително достъпни цени, гарантираме за ефективната им работа, поддържайки 3 години гаранция и осигуряваме освен бърз и качествен монтаж, но и професионална следгаранционна поддръжка.

Прочети още
0 Продуктът е добавен в количката
0
0 0 0