Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Климатици Toshiba

Какво представляват климатици Toshiba?

Климатици Toshiba, които се разпространяват в България, се произвеждат в Тайланд и високото им качество се гарантира, давайки 5 години пълна гаранция.

Toshiba е световен лидер в новите технологии и предлага продукти и системи, които подобряват здравето, комфорта и контрола.

Сред най-продаваните серии климатици за дома са моделите Mirai и Shorai, които се характеризират с елегантен дизайн, съчетан с висока енергийна ефективност на технологията.

Какво да очаквате от климатици Toshiba?

  • Марката предлага широко разнообразие от стенни и подови климатични системи, предназначени за дома и офиса, както и професионални системи от канален, касетъчен тип и мултисплит системи, подходящи за обществени сгради, промишлени помещения и други пространства с по-специфични изисквания. Ако не можете да прецените кой вариант е подходящ за Вашето помещение, ние в OXM.bg сме на разположение да отговорим на всички Ваши въпроси на контактите, публикувани в сайта.

 

  • Предложенията се изразяват както в климатици среден клас (А++/А+), така и такива, които са висок клас (А+++) – така наречените хиперинверторни системи с високи показатели на енергийна ефективност. За улесняване на разпознаваемостта разграничаваме следните серии:

 

Инверторни климатици:

Серия Suzumi Plus – клас А++ / А+;

Серия Mirai – клас А++ / А+;

Серия Shorai – клас А++ / А+;

Подови климатици – клас А++ / А+.

 

Хиперинверторни климатици:

Серия Daiseikai Super 8 – клас А+++;

Серия Daiseikai Super 9 – клас А+++.

Характеристиките на всички тези модели по-подробно можете да разгледате на OXM.bg и лесно да филтрирате по мощност, клас и според бюджета, който искате да отделите за климатична система. За всички машини на Тошиба осигуряваме 60 месеца гаранция и бърз монтаж.

  • Освен високата икономичност на всяка една серия климатици и стила на японската технология, климатици Тошиба се отличават с някои ползи, които предоставят на потребителите изключително приложими функционалности. Високият клас машини използват високотехнологична технология на пречистване на въздуха посредством плазмен йонен генератор, който поддържа здравословна въздушна среда и осигуряват надеждно отопление дори при екстремни външни температури. Можете да им се доверите по време на най-суровите зими.

Защо да си закупите климатик Toshiba от OXM.bg?

Както споменахме по-горе гаранцията, монтажа и следгарационното обслужване се осигуряват от собствени монтажни и сервизни екипи. Следете редовно предложенията в нашия онлайн магазин, защото всеки месец се грижим да предлагаме оферти с безплатен монтаж на най-предпочитаните модели. Инвестицията за климатик е важно решение, затова за да направим за Вас достъпна техниката, към която сте се ориентирали, се придържаме към персонална ценова политика и поддържаме едни от най-конкурентните цени в сферата. В тази връзка консултантите ни са насреща, за да съдействат при изготвянето на най-изгодната за Вашите нужди оферта.

 

 

 

Прочети още