Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Климатици Fujitsu

Какво представляват климатици Fujitsu?

Когато чуем климатици Fujitsu не може да не ги свържем с надеждността и комфорта, които са присъщи за японската технология. Те са с висок капацитет и същевременно постигат много добра енергийна ефективност. Независимо от това какви са температурите навън, Fujitsu създава несравним уют у дома, което ги прави една от най-търсените марки климатична техника.

Компанията стартира дейност в областта на информационните технологии през 1935 година в град Кавазаки, Япония. След което развива дейността си и се превръща в един от най-големите производители на висок клас климатични системи. Сред основните предимства на технологията е осигуряването на оптимална температурна среда и то при много нисък разход на енергия.

Видове климатични системи Fujitsu

  • Стенен тип

Стенните климатици са с широко приложение за дома и офиса. Дизайнът им е изключително стилен и компактен и допълват чудесно интериора. Марката предлага серии среден и най-висок клас, което ги прави изключително достъпни за всички, защото се адаптират към всеки бюджет.

  • Подов тип

Ако имате нужда от климатик, който да се монтира под прозорец или на пода, то LVCA серията на Фуджицу е решението за Вас. Подовите климатици са изключително ефективни в режим на отопление, защото обдухването започва от пода и по този начин постигат равномерно разпределение на температурата в цялото помещение. Този вариант е предпочитан за спални помещения, защото не предизвикват неприятни течения и работят изключително безшумно.

  • Подово-таванен тип

Изключително удобни за помещения, при които няма пространство на стените или пода. Дизайнът им прави обстановката още по-стилна, а приложението им отговаря на особеностите на всяко помещение.

  • С марка Фуджицу ще срещнете и климатични системи от касетъчен тип и канален тип, предназначени за климатизация на промишлени помещения. Монтажът им е изключително дискретен, а работата им не нарушава спокойствието, даже напротив, създават така желания комфорт както през студените дни, така и по време на най-топлите месеци.
  • Мултисплит системи

Можете да топлите и охлаждате няколко стаи едновременно. Мултисплит системите на Fujitsu са едно гъвкаво решение с мисъл за човека, удовлетворявайки неговите персонални нужди и в същото време екосъобразни, използвайки технология, която не оказва вредно влияние на околната среда. 

Защо да закупите климатик Fujitsu от OXM.bg?

В OXM.bg се грижим за Вашите индивидуални потребности като предлагаме в онлайн магазина ни цялото разнообразие от мощности и модели, подходящи, както за стандартни помещения, така и за по-специфични такива. В сайта ни можете да намерите решение на Вашия казус на много добра цена. Офертите ни са винаги персонални, защото ние знаем, че няма лоши климатици, има неправилно избрани климатици. Консултантите ни са винаги на разположение да помогнат в избора Ви, както и нашите монтажни екипи, които ще се погрижат машината Ви да бъде монтирана безупречно. А за тригодишната гаранция както и за следгаранционната поддръжка отговарят нашите сервизни екипи, чийто дългогодишен опит заслужава Вашето доверие.

Прочети още
0 Продуктът е добавен в количката
0
0 0 0