Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Климатици Midea

Midea е най-големият производител на отоплителна, вентилационна и климатична техника в Китай, който разполага с производствени центрове по целия свят. Марката предлага не само климатици за дома, но е и водеща в производството на системи за промишлена климатизация, в това число чилъри, индустриални термопомпи и VRF. Техниката е масово разпространена на българския пазар, поради което се постига висока ценова достъпност, съотнесена с релевантно качество и ефективност.

"ОХ-МИРО" ООД се явява регионален представител и дистрибутор на марката за Североизточна България и главен оторизиран сервиз за град Варна.

Какви са предимствата за потребителя от климатици Midea?

  1. Утвърден бранд

Независимо от това, че много хора гледат скептично на това, че е китайска марка, не може да се отрече, че Мидея е едно от най-разпознаваемите имена в сферата на климатичната техника и поддържа изключително добри пазарни позиции дълги години, прилагайки собствени стандарти в производството и реализацията. Продуктите са насочени към масовия потребител и са изключително достъпни, което ги прави предпочитан избор за отопление и охлаждане.

  1. Достъпни цени

В OXM.bg можете да намерите модели в подходящите за Вас мощности както от среден клас (A+), така и от по-висок (А++) в изключително добро съотношение цена-качество. Поддържаме постоянно наличности на склад,  което ни позволява да предлагаме едни от най-конкурентните цени на пазара. Ако имате нужда от персонална оферта, нашите консултанти са на разположение на посочените контакти.

  1. Полезни функционалности

Последните модели климатици Мидея предлагат функции, които значително подобряват комфорта в помещението. Някои от тях са свързани с по-оптималното разпределение на въздушния поток, а други се отнасят до избиране на персонални настройки от потребителя според предпочитанията, което улеснява работата с машината. Не можем и да не споменем режимите, при които се постига желания резултат при много нисък разход на енергия. За повече информация може да разгледате моделите, публикувани в сайта ни, и да се запознаете по-подробно какви ползи предоставя всяка серия.

  1. Отличителен дизайн на вътрешното и външното тяло

Kомпактият им дизайн пасва и на най-претенциозния интериор, което прави тези климатици лесно и удобно приложими в дома, офиса, помещения в административни сгради, както и в хотели и ресторанти. Серията Blanc се отличава с иновативен външен вид на вътрешното тяло, който е вдъхновен от океанските вълни, а външното тяло напомня формата на диамант, чиято цел е намаляване на вибрациите при работа на климатика и функциониране при по ниски нива на шум.

Защо да закупите климатик Midea от OXM.bg?

Както споменахме по-горе ние сме официални представители на марката и разполагаме с големи наличности на склад. Цените ни са едни от най-добрите и освен това осигуряваме бърз монтаж от собствени екипи. Поддържаме гаранция от 3 години за всички климатици Midea и предлагаме следгаранционно сервизно обслужване.

Прочети още