Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Климатици Arielli

Основният вносител на климатична техника Midea „Магнум-Д“ ЕООД регистрира през 2009 година своя собствена марка електроуреди под названието Arielli. Компанията непрекъснато се развива и усъвършенства в предлагането си на широка гама малки и големи електроуреди като основната цел е създаване на продукти с високо качество на достъпни цени за потребителите, които да улесняват ежедневието и да носят редица ползи. Сред основните предимства на компанията е непрекъснатият стремеж към отговаряне в максимална степен на все по-повишаващото се търсене на техника, която да съчетава в себе си високо качество на технологията, икономична работа и висока енергийна ефективност.

Основни предимства на климатици Arielli

  • Климатичните системи от тази марка се предлагат на цени, които могат да се впишат успешно във всеки бюджет, като основният таргет са потребители, които желаят да получат качествен продукт при малка първоначална инвестиция.
  • Климатици Ариели са клас А++/А+, което е показател за икономичност и пестене на електроенергия. Системите са проектирани да отговарят на изискванията на ЕС за по-ниска консумация на електричество.
  • Работят по начин, който осигурява равномерно разпределение на въздушния поток навсякъде и така се елиминират температурните разлики в различните части на помещението, създавайки усещане за комфорт и уют както в режим на отопление, така и в режим на охлаждане.
  • Притежават филтърна система, която унищожава успешно бактерии, алергени, прах и други замърсители и в помещението се поддържа здравословна въздушна среда.
  • Някои серии притежават вграден WiFi контролер, който позволява управлението на климатика чрез мобилно приложение независимо къде се намирате.
  • Новата климатична техника Ариели използва еко фреон R32, който не оказва вредно влияние върху околната среда и машините, които го използват извършват по-ефикасна работа.

Защо да закупите климатик Arielli от OXM.bg?

В електронния ни магазин можете да намерите голямо разнообразие от серии и мощности, които са подходящи за всякакъв тип помещения. Ако прекалено големият избор Ви обърква, нашите консултанти са винаги на разположение на публикуваните контакти, за да Ви насочат коя е най-подходящата мощност за Вас, както и да Ви направят персонална оферта, която да отговаря максимално на Вашия бюджет. Купувайки климатик Ариели, можете да бъдете спокойни, защото всяка машина е съпътствана с 36 месеца гаранция, която се обслужва от собствени екипи от специалисти с доказан опит в  областта на климатичната и вентилационната техника. След изтичане на гаранционния период можете да разчитате на последваща поддръжка, която да удължи максимално експлоатационния срок на Вашия климатик.

Прочети още