Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Климатици General Fujitsu

От къде водят началото си климатици General Fujitsu?

General Fujitsu e корпорация, създадена в Япония през 1936 година, която през целия си жизнен цикъл до днес изпълнява достойно мисията си за подобряване на стандарта на живот на своите потребители посредством продуктите, които предлага, в лицето на висококачествена и надеждна климатична техника.

Производствената дейност е позиционирана в заводи по целия свят като климатичните системи, които се предлагат на българския пазар, се произвеждат в Китай и Тайланд, придържайки се към установената фирмена политика, която гарантира безупречното представяне на технологията.

 

С какво приложение са климатици General Fujitsu?

Дженерал Фуджицу акцентира върху посрещането на потребителските потребности в максимална степен, като осигурява разнообразна климатична техника, която да удовлетвори всяка нужда и предпочитание.

  • Климатици за дома и офиса – Дженерал Фуджицу разработва климатици от среден и висок клас, предназначени за създаване на максимален комфорт както вкъщи, така и в офиса като работата на системата не нарушава по никакъв начин спокойствие в помещението. Вътрешните и външните тела са проектирани по начин, по който достигат и поддържат оптимална температура при много ниски нива на шум.
  • Климатици за обществени сгради – от марката можете да намерите освен стенни, подови и подово-таванни варианти, но и климатични системи от канален, касетъчен тип и рекуператори, чиято цел е да климатизират добре помещения с по-голям обем. Визията им е създадена така, че да се адаптира към всеки тип интериор и да го допълва адекватно.
  • Мултисплит системи за сгради, при които няма възможност за монтаж на няколко външни тела. General Fujitsu предлага широка гама от външни тела с голям капацитет, които могат да захранят до осем вътрешни тела от различен тип и мощност.

От една страна големият избор от климатична техника е предимство, защото можете да се спрете на най-подходящата машина за Вашите нужди, която да бъде съобразена с цената, която имате възможност да платите, но от друга страна този избор прави решението по-трудно и объркващо. Ако се намирате на този етап от процеса на вземане на решение за покупка, нашите консултанти винаги са насреща да Ви обяснят всичко неясно и да Ви насочат в правилната посока. Консултацията е обвързана с предлагане на персонална оферта, която да отговаря на Вашите персонални изисквания.

Защо да закупите климатик General Fujitsu от OXM.bg?

В OXM.bg актуализираме редовно наличностите на предлаганите климатици и сме опростили максимално пътя за извършване на поръчка, защото времето е един от най-ценните ресурси в днешно време и ние нямаме намерение да Ви го губим. Напротив, стремим се да намираме бързо решение на Вашите казуси и осигуряваме едни от най-достъпните цени на пазара. Нашите монтажни екипи ще се погрижат системата Ви да бъде монтирана професионално, а техниците ни ще съблюдават редовната техническа поддръжка, за да може да се радвате по-дълго на комфорта и уюта, които създават климатиците General Fujitsu.

 

Прочети още