Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Климатици Mitsubishi Heavy

Марката Mitsubishi Heavy принадлежи към семейството на Mitsubishi, което се асоциира с добрата репутация на японското качество.

Mitsubishi Heavy е един от водещите световни производители на висококачествени и надеждни климатични системи за бита и за централна климатизация на офис сгради, жилищни и търговски комплекси, както и хладилни агрегати за товарни хладилни камиони и за контейнери за морски превоз на замразени храни; климатици за автомобилната индустрия.

Тъй като името се приближава много до марката Mitsubishi electric се получава объркване от страна на потребителя, който остава с грешно впечатление, че и двата бранда принадлежат на един и същи производител.

 

С какво Mitsubishi heavy се различава от Mitsubishi electric?

  • Mitsubishi е създадена през 70-те години на 19 век като компания в сферата на корабостроенето. От 1934 година функционира под името Mitsubishi Heavy Industries Ltd., позната като най-голямата японска компания в частния сектор, която развива корабостроителна и самолетостроителна дейност както и дейност в областта на тежкото машиностроене и железопътния транспорт.
  • Mitsubishi включва в себе си множество дружества с различни предмети на дейност, но след известно време се разделят на самостоятелни стопански единици, независими едни от други. Много от тях запазват наименованието Mitsubishi както се случва и с Mitsubishi electric и Mitsubishi heavy.
  • Основната разлика между двете компании е сферата на дейност. Mitsubishi heavy  е специализирана в самолетостроенето, корабостроенето, транспортните средства, както и в областта на хладилната и климатичната техника.
  • Mitsubishi electric е насочила вниманието си към системите за автоматизиране на процесите, информационни системи, вентилационна и климатична техника и други.
  • Въпреки че двете марки се конкурират по между си, стандартите, които се прилагат, поддържат постоянно високо ниво по отношение на качеството и към днешна дата продукти с марка Mitsubishi се свързват винаги с висока икономичност, надеждност, екосъобразност и ефективност.

Какви климатични системи предлага марката Mitsubishi heavy?

Инверторни климатици

Серия Standard – клас А++/А+;

Серия Premium – клас А++/А++;

Подови машини – клас А++/А+.

Хиперинверторни климатици

Серия Diamond – клас А++.

 

Защо да избере OXM.bg за покупка на климатик Mitsubishi heavy?

Ако някоя от сериите по-горе Ви представлява интерес, можете лесно и бързо да направите поръчка в нашия сайт, като преминете през няколко много кратки стъпки. В OXM.bg се предлагат едни от най-конкурентните цени и винаги се стремим да отговорим максимално на потребителското търсене, предоставяйки широка гама от продукти, сред които да изберете най-подходящия за Вас. Монтажните и сервизните екипи са на разположение през целия път на една климатична система, закупена от нас. Ние предоставяме гаранция за всеки един продаден климатик и гарантираме и последващата му поддръжка.

Прочети още