Климатици във Варна от OXM.bg
Daikin
Телефон за контакти във Варна
Безплатна доставка на климатици от Варна за цялата страна
Количката е празна

up

Za-nas-oh-miro

25 ГОДИНИ СТАБИЛНОСТ

   "ОХ-МИРО"ООД е една от първите фирми в град Варна, които предлагат климатици за дома. Тя е учредена като Едноличен Търговец още през 1990 год. от Тодор Карахристов. Чрез своята амбициозност, професионален опит и търговски умения той успешно навлиза в каналите за дистрибуция на битова техника. През първите 10 години от своето развитие и съществуване фирмата разполага с магазини за черна и бяла техника в град Варна. Тя бързо печели клиенти, благодарение на гъвкавата си ценова политика, индивидуалния подход и богатия си асортимент. Търсенето на отоплителни уреди за дома насочва вниманието на "ОХ-МИРО"ООД към климатичните и вентилационни инсталации.

   Днес дейността на фирмата обхваща различни аспекти в областта на климатичната техника. Дружеството разполага с висококвалифициран персонал с богат опит, собствен транспорт, сервизна база, магазини и склад за търговия на едро.

РЕГИОНАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ДИСТРИБУТОР НА КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА MIDEA И AUX

   През 2007 година „ОХ-МИРО”ООД е избрана от „АЛБЕНА”АД да климатизира повечето хотели в морския ни курорт, с което печели и по-нататъшното си сътрудничество с „МАГНУМ-Д”ЕООД (официален вносител на „MIDEA” до 2015 год.) и става основен дистрибутор на климатици „MIDEA” за град Варна и региона. 

   По настоящем "ОХ-МИРО"ООД има изградена дистрибуторска мрежа на територията на Североизточна България, поддържайки богата складова наличност концентрирана около марките MIDEA и AUX.

  В основата на завоюването и утвърждаването на тези позиции стоят наложените още от самото начало на започване на дейността, принципи на етичност и коректност в отношенията с партньорите в бизнеса.

ПАРТНЬОРИ/ДОСТАВЧИЦИ

   Фирма "ОХ-МИРО"ООД е официален партньор и дистрибутор на вносителите на утвърдени марки климатична техника:

МАГНУМ-Д ЕООД - Официален вносител на марките AUX, LG, ARIELLI и др.

ТЕМПЕКС ЕООД - Официален вносител за България на марките MIDEA, FUJI Electric, Panasonic и др.

КЛИМАКОМ ЕООД – Официален представител на Mitsubishi Electric за България.

ММС Инк ЕООД - Официален вносител на DAIKIN за България.

БУЛКЛИМА ЕООД - Официален вносител и дистрибутор за България на продуктите на FUJITSU GENERAL Ltd. - Japan.

КОНДЕКС ЕООД - Официален вносител за България на климатична техника Mitsubishi Heavy Industries - Japan.

ЕЪР ТРЕЙД СЕНТЪР - БЪЛГАРИЯ ООД - Официален представител на климатична техника GREE за България.

АКТОН ЕЛЕКТРОНИКС ЕООД - Официален представител на климатична техника HITACHI за България.

down

Приоритет на "ОХ-МИРО"ООД е да предоставя на клиентите си отлично обслужване, професионална консултация, индивидуален подход, висококачествен монтаж и бърза реакция при нужда от ремонт.

 

СЕРТИФИКАТИ