Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
За нас

Вече повече от 25 години вървим заедно напред по пътя на успешното партньорство. Тайната на тази стабилност се крие в мисията ни да гарантираме сигурност и качество, предоставяйки на нашите клиенти цялостно професионално обслужване.

 Как започва всичко...

  • „ОХ-МИРО“ ООД започва своето съществуване през 1990 година и е една от първите фирми в град Варна, които предлагат климатична техника за дома. В началото фирмата се развива като търговец на черна и бяла техника, след което постепенно се специализира и съсредоточава своята основна дейност в предлагането на климатични и вентилационни решения.
  • Към днешна дата ние притежаваме екипи от опитни и висококвалифицирани специалисти, собствени транспортна, сервизна и складова база, както и търговски обекти за продажба на широка гама климатична техника.

  • Вашата лоялност през годините е позитивната обратна връзка, която ни мотивира да се подобряваме постоянно в предлагането си. Нашето обещание към Вас е да подхождаме индивидуално към всеки въпрос и заедно да търсим решение чрез прилагане на гъвкава ценова политика и поддържане на богат асортимент. А ние си изпълняваме обещанията.

Изберете нас, защото…

… се отнасяме отговорно към удовлетворяването на Вашите потребности и се стремим да го правим свеовременно, на високо ниво и адекватно според спецификата на Вашите изисквания. Затова работим, следвайки най-високите стандарти при предоставянето на продукти и услуги и инвестираме непрекъснато в съвременни технологии, за да имате избор сред най-доброто в областта на климатизацията и вентилацията.

Други интересни факти са, че...

  • "ОХ-МИРО" ООД е регионален представител и дистрибутор на климатична техника Midea и AUX.
  • През 2007 година „ОХ-МИРО”ООД климатизира голяма част от хотелите в черноморския курорт Албена. Така стартира и сътрудничеството си с „МАГНУМ-Д” ЕООД (официален вносител на MIDEA до 2015 год.) и става основен дистрибутор на климатици MIDEA за град Варна и региона.
  • Понастоящем "ОХ-МИРО"ООД има изградена дистрибуторска мрежа на територията на Североизточна България, поддържайки богата складова наличност, концентрирана в марките MIDEA и AUX.
  • Отстояваме позициите си като още от самото начало следваме собствени принципи на етичност и коректност в отношенията с бизнес партньорите и очакваме същото насреща.

Приоритет на "ОХ-МИРО"ООД е да предоставя на клиентите си отлично обслужване, професионална консултация, индивидуален подход, висококачествен монтаж и бърза реакция при нужда от ремонт.

Сертификати

0 Продуктът е добавен в количката
0
0 0 0