Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Климатици Olimpia Splendid

Климатиците без външно тяло

Unico е серията на марката Olimpia Splendid, която е създадена през 1998 година и разработва единствените по рода си климатични системи без външни тела. Компанията е позиционирана в Италия и следва собствени стандарти за качество, което се гарантира от дългогодишния опит в сферата на климатизацията и вентилацията. Климатици Unico дават комплексно решение за запазване на архитектурния стил и изпълняват всички условия за проектиране на климатична техника на жилищни сгради.

6 основни предимства на климатици Olimpia Splendid

  1. Използване на външни решетъчни отвори

Тези решетки се изграждат изключително дискретно и тяхната функционалност подсигурява високоефективния топлообмен и издръжливостта на машината. Те не използват никакви механични и електрически елементи, което свежда до минимум риска от неизправности.

  1. Изключително безшумни

Фактът, че компресорът се намира във вътрешното тяло, навежда на мисълта, че тези системи произвеждат неприятен шум, но противно на очакванията това не е така. Серията изпозлва шумоизолиращи и антивибрационни материали, които правят работата на машината максимално безшумна. Нивата на шум са сведени до 27 dB, които по никакъв начин не нарушават спокойствието в помещението.

  1. Компактен дизайн

Все пак и външният вид е важен. Olimpia Splendid патентоват нова технология, при която външното и вътрешно тяло се събират в едно в рамките само на 16 см, което звучи направо невероятно. Серията Unico е отличена и с награда за дизайн от Good design award.

  1. Нов прочит на инверторната технология

Компресорът и инверторното управление осигуряват постоянен комфорт при минимален разход на енергия и същевременно работата на климатика не оказва вредно влияние върху околната среда.

  1. Режим двоен инвертор

Това е технология, която използва усъвършенстван алгоритъм, който дава възможността да се спести до 25% потребление на електроенергия в сравнение с традиционния Unico инвертор в режим на охлаждане, когато задавате температура, която представлява 70% от стайната. Т.е ако в помещението е 30 градуса, за да можете да спестите до 25% от разхода на енергия, е необходимо да зададете чрез дистанционното над 21 градуса температура.

  1. Възможност за използване на две тела

Някои модели дават възможността за климатизация на две помещения едновременно или поотделно, използвайки едно основно тяло и едно стенно тяло както в режим на отопление, така и в режим на охлаждане.

Защо да закупите климатик Olimpia Splendid от OXM.bg?

Тези климатици са специфична технология, която не се използва масово и тепърва започва да се разпространява на българския пазар. Нашите специалисти ще Ви дадат подробна информация какво представлява тя и дали ще бъде полезна за Вашите условия. Гаранцията, която даваме за климатици Olimpia Splendid, е 24 месеца, а по отношение на поставянето екипите ни са винаги насреща за помощ. Ако тази серия представлява интерес за Вас, оставаме на разположение за консултация на публикуваните контакти.

Прочети още
0 Продуктът е добавен в количката
0
0 0 0