Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Климатици Kobe

Какво представляват климатици Kobe?

Климатици Kobe са с произход Китай и марката предлага както професионална серия климатизатори, подходящи за промишлени помещения, така и климатици за дома. Предлагането е насочено не само към разпространението на конвенционални системи, но и към инверторната технология, която все повече се толерира поради насърчаването на използването на техника с по-висока енергийна ефективност.

Полезни функции на климатици Кобе

  • Автоматичен рестарт

В случай на спиране на електричеството системите стартират отново работния процес автоматично след възстановяване на електроподаването.

  • Автоматична диагностика

Много често климатиците регистрират електронни грешки и спират да работят поради една или друга причина. Тази функция посочва конкретно какъв е възникналия проблем и улеснява неговото отстраняване.

  • Тих режим

Поддържането на комфортна температура се постига с минимална степен на вентилатора и по този начин работата на климатика не нарушава тишината и спокойствието в помещението.

  • Регулира влагата в помещението

Изключително полезна функционалност особено в райони с по-тропичен климат, където влажността е във висока степен и се е превърнала като част от ежедневието, въпреки че не бива, тъй като създава дискомфорт и нарушава здравословната въздушна среда. Регулирането на влагата не е за сметка на прекомерно изсушаване на въздуха, а оптимално.

Какво предлагаме в OXM.bg?

В електронния магазин можете да намерите колонни климатици с марка Кобе, които са предпочитано средство както за отопление, така и за охлаждане, тъй като ги предлагаме на изключително конкурентни цени, срещу които получавате релевантно качество и ефективна работа.

Публикуваните предложения са от конвенционален тип, но въпреки това с добри показатели на енергийна ефективност. Колонните климатици се отличават с красив външен вид, който се адаптира гъвкаво към всеки тип интериор. Капацитетът им е предназначен за климатизация на големи по площ помещения. Ако при Вас ситуацията е такава, можете да разгледате характеристиките на наличните климатици и лесно да определите, дали мощността ще обслужи добре Вашето помещение.

Ако изпитвате съмнение, че ще направите грешен избор, можете да се свържете с нас на посочените телефони, да ни пишете или да заповядате в нашия шоурум, за да обсъдим Вашите персонални потребности и предпочитания. В OXM.bg най-важното за нас е да Ви информираме максимално, за да се радвате на добри резултати от взетото решение дълго време. Разполагаме със собствени групи за монтаж, поддръжка и сервиз при необходимост, което Ви улеснява в обслужването на гаранцията от 24 месеца и няма да Ви се налага да търсите външни изпълнители за тези услуги. Ние ще се погрижим за Вашата машина в рамките на целия й експлоатационен период.

Прочети още
0 Продуктът е добавен в количката
0
0 0 0