Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Климатици Hitachi

Hitachi в началото

Японската компания Hitachi стартира дейността си през 1970 година като производител на хладилна техника, а през 1983 година продължава да развива дейността си и в сферата на климатичните системи, съблюдавайки японските стандарти за високо качество на предлаганите продукти.

Живеем в изключително динамичен и бързо променящ се свят, затова с мотото си “Inspire the next” Hitachi обещава, че ще продължава да расте и да се развива, за да може да посрещне тези промени, като отговори максимално на потребителските потребности с все по-иновативни продукти и услуги, които да бъдат полезни на съвременното общество. В тази връзка Hitachi акцентира върху изследователската и развойна дейност за разработване и внедряване на нови технологии, съчетано със стремеж за екосъобразност и икономическо развитие. Така компанията печели доверието на своите клиенти и продължава да осъществява мисията си толкова години.

По отношение на климатици Hitachi те се произвеждат в Китай и марката предлага както бюджетни решения за климатизация от клас А+, така и по-висок клас климатици (А+++) с изключително добри показатели на енергийна ефективност.

Какви климатични системи предлага марката Hitachi?

Предлагат се климатици от стенен, подов, таванен, колонен тип и мултисплит системи. В зависимост от енергийния клас и функционалност можете да намерите машини в широк ценови диапазон, които да отговорят на Вашите нужди и предпочитания. В OXM.bg можете да разгледате следните серии климатици за стенен и подов монтаж:

  • Инверторни климатици

Серия PERFORMANCE

Най-бюджетната серия на Хитачи е в изключително добро съотношение цена-качество, защото предлага висока икономичност, безшумна работа, комфортно отопление и охлаждане и много полезни функции, които улесняват така натовареното ни ежедневие.

Серия DODAI

Климатици среден клас А++/А+, които Ви осигуряват комфортна въздушна среда при нисък разход на енергия. Използват хладилен агент R32, който не оказва вредно влияние на околната среда и са подходящо решение за климатизиране на дома и офиса поради компактния им и стилен външен вид.

Серия AKEBONO

Клас А+++, с много стилен дизайн и възможност за ефективно отопление до – 25 градуса външна температура. Сред най-големите ползи на тази серия е сензорът за присъствие и филтриращата система с уасаби, която неутрализира голяма част от микробите във въздуха.

  • Хиперинверторни климатици

Серия SHIROKUMA

Най-икономичната серия от марката, клас А+++ в режим на отопление и на охлаждане. Работи ефективно дори при – 20 градуса външна температура, което ги прави изключително надеждно средство през суровите зими. Сред основните предимства е iSee сензорът, при който се поддържа оптимална температура с много нисък разход на енергия в зависимост от това дали присъстват хора в помещението или не. Друга полезна функционалност е автоматизираното почистване на филтрите и възможността за самопочистване на топлообменника, което прави поддръжката на системата много по-лесна.

  • Подови климатици

Серия от среден клас

Стандартната серия подови климатици Хитачи “RPA” работи на средни стойности до - 15 градуса външна температура и притежават вграден електромер в дистанционното управление. Така лесно можете да следите разхода на енергия на Вашата машина.

Серия SHIROKUMA

Тази серия се отличава с невероятно красивия си външен вид, който ще удовлетвори и най-капризните интериорни особености. Подходящ е за спални помещения, защото работи при много ниски нива на шум – около 20 dB и се монтира много дискретно под прозорец или на пода.

Защо да закупите Вашия климатик Hitachi от OXM.bg?

Защото Ви предлагаме всичко от продукта, до услугата и последващата поддръжка. Консултантите ни винаги са насреща да Ви дадат информиран избор в началото на процеса на вземане на решение за покупка. Ние няма да Ви предложим нещо, което няма да Ви върши работа, ние ще Ви предложим решение и гаранция, че решението ще работи дълго време. Монтажните ни и сервизните ни екипи са отдавна в бранша и можете да им се доверите, че ще изпълнят качествено работата си. Ако тези условия Ви удовлетворяват, можете да се свържете с нас на публикуваните в сайта контакти или да ни посетите на място в шоурума.

Прочети още