Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Климатици Fuji Electric

Къде се произвеждат климатици Fuji electric?

Климатиците, които срещате под марката Fuji electric, се произвеждат в заводите на General Fujitsu, което означава, че се използват едни и същи части, технология и дизайн. Единствената разлика е в логото, което се изобразява на вътрешните и външните тела, но като параметри машините са абсолютно еднакви.

Fuji electric стартира дейност през 1923 година, като обединение на Furukawa electric и Siemens AG и в началото е била основно производител на електрически трансформатори, след което разширява дейността си и към днешна дата предлага продукти  в областта на космическата индустрия, енергетиката, пречиствателни и климатични системи и други.

Каква е разликата между климатици General Fujitsu, Fujitsu и Fuji electric?

От потребителска гледна точка няма никаква разлика. Става въпрос за едни и същи машини, с еднакви функционалности и с еднаква себестойност. Понякога се наблюдава разлика в цените, но тя е продиктувана от пазарни фактори и няма касателство с качеството на машината. Климатици Fuji electric заедно с климатици Fujitsu и General Fujitsu следват една и съща идеология по отношение на предлагането на висококачествени продукти, които да бъдат полезни и да улесняват ежедневието на потребителите.

Какви климатици предлага марката Fuji electric?

  • Климатици за дома и офиса – в bg можете да изберете най-подходящата мощност и серия за Вас. Необходимо е да знаете параметрите на помещението Ви, които основно включват квадратура и височина. Ако изпитвате затруднение при избора на конкретна машина, можете да се свържете с нас на посочените контакти в сайта и ние ще Ви насочим коя система ще климатизира добре Вашето помещение. Имате избор между няколко серии стенни тела, подови климатици, системи от подово-таванен тип.
  • Професионални климатици – марката проектира и климатични системи от канален и касетъчен тип, които се използват за отопление и охлаждане на по-големи по обем помещения. Те представляват по-специфични системи от гледна точка на това, че пространствата, за които са предназначени, са с повече особености, което налага предварително посещение на наши монтажни екипи, за да се установи какви възможности за монтаж предлага помещението и дали биха могли да възникнат някакви проблеми. В секция услуги можете да пуснете заявка за „Безплатен оглед“, която по никакъв начин не Ви обвързва с покупка.
  • Мултисплит системи – за сградите, чиито фасади са ограничени по отношение на пространство и няма възможност за поставяне на няколко външни тела, Фуджи електрик създава и външни тела, които са с капацитет да захранват едновременно няколко вътрешни тила от различни мощности и тип.

Защо да закупите климатик Fuji electric от OXM.bg?

Защото ще получите това, от което наистина имате нужда. В OXM.bg не извършваме просто продажби, а сме заедно с Вас през целия процес на вземане на решение за покупка, предлагаме Ви информиран избор, разнообразие на подходящи модели климатици за Вашите нужди различен енергиен и ценови клас, наши екипи извършват монтажната услуга, поддържаме дадената гаранция и осигуряваме следгаранционното обслужване. Доверието, което ни гласувате толкова години, е нашата мотивация да се стремим да отговаряме все по-качествено и професионално на Вашите потребности. Затова не се колебайте да се свързвате с нас, когато имате нужда от консултация, съвет или оферта. Ще се радваме да споделим комфорта и уюта, който осигуряват продуктите, които предлагаме.

Прочети още