Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Климатици Daewoo

Корейската компания Daewoo стартира дейност през далечната 1967 година и е по-позната като глобален производител на моторни превозни средства. Към днешна дата съчетава различни сфери на дейност в областта на електрониката и битовата техника, строителството, корабостроенето и транспортните средства.

4 основни предимства на климатици Daewoo

  • Климатици Деу се характеризират с висока енергийна ефективност. В OXM.bg се предлагат климатици от стенен тип клас А++/А+, които се отличават с елегантен дизайн и осигуряват оптимален комфорт у дома или офиса.
  • Работят при много ниски нива на шум и системите са подходящи за охлаждане и отопление освен на ежедневни помещения, но и на спални такива и няма да нарушават спокойствието Ви по никакъв начин.
  • Използват инверторна технология, която е свързана с ефективна работа при много нисък разход на енергия. Получавате оптимална температура през всички сезони без това да Ви струва стотици левове, както е обичайно за конвенционалните машини. Инверторните климатици не се изключват, след като достигнат температура. Те продължават да работят на минимални обороти за поддържане на зададената температура, което е за сметка на по-малко енергия, отколкото ако трябва да наваксват с определена температура, какъвто е принципът на работа на старите климатици. Затова Ви съветваме през зимата въобще да не изключвате климатика, а само да регулирате температурата според Вашите предпочитания. А когато не сте вкъщи, да настроите дистанционното на 18-20 градуса, за да си спестите излишните разходи и да улесните работата на климатика.
  • Сред полезните функции на климатици Daewoo са автоматичен рестарт, при който се възобновява работата на системата в случай, че спре електричеството; самодиагностика, при която се сигнализира, че е нарушена нормалната работа на климатика; турбо режим, благодарение на който можете да достигнете бързо зададената температура. Климатичните системи имат опция „Сън“ за поддържане на комфортна температура през нощта, а антибактериалният филтър осигурява здравословната въздушна среда като унищожава прах, микроби, бактерии и други замърсители.

Защо да закупите климатик Daewoo от OXM.bg?

Една основателна причина са конкурентните цени. За да посрещнем потребителските потребности, непрекъснато поддържаме наличности на склад, поради което можем да Ви предложим климатична техника на едни от най-добрите цени. Осигуряваме бърза доставка в цялата страна и съдействаме за монтажа във всички населени места. Нашите консултанти са винаги на разположение на публикуваните контакти, ако имате нужда от консултация или от персонална оферта.

Прочети още
0 Продуктът е добавен в количката
0
0 0 0