Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Климатици AUX

Какъв е произходът на климатици AUX?

Климатиците с марка AUX са произведени от „AUX GROUP“, която е създадена през 1986 година и има голям принос в производството на електрическа енергия, домакински електроуреди, комуникационни технологии, както и в инвестирането в недвижими имоти и медицински грижи.

Сега „AUX GROUP“ е една от водещите корпорации и сред 25-те най-конкурентни предприятия в Китай. Също така е известна с националния си изследователски център в областта на инженерството към Китайската Академия на науките.

„AUX GROUP“ е един от лидерите на пазара за производство на климатична техника. Климатиците им се продават в над 150 страни по света. А ние в OXM.bg предлагаме марката поради множеството предимства, които предоставя, като за всеки климатик осигуряваме гаранционна и следгаранционна поддръжка.

4 основни предимства на климатици AUX

  1. Преференциален гаранционен срок

С климатици Аукс можете да се чувствате спокойни, защото закупувайки ги получавате 36 месеца гаранция от 60 месеца – на компресора и въпреки че не са сред най-популярните брандове в климатизацията, работата на машините е изпитана при разнообразни климатични условия.

  1. На достъпна цена

Ценовият диапазон на климатиците от тази марка е в оптимални граници, обвързано с добро съотношение цена-качество, което ги прави достъпно средство за климатизация за всеки потребител.

  1. Компактен дизайн

Както вътрешните, така и външните тела са проектирани по начин, който ги адаптира към всеки тип интериор и дизайнът им не нарушава по никакъв начин изградената визуална линия нито вкъщи, нищо  на фасадата.

  1. Икономична технология

Технологията, която използват AUX, е базова и не включва допълнителни излишни функционалности, които да пречат на ефективната работа на машината. Повечето модели са висок енергиен клас (А++/А+) както в режим на отопление, така и в режим на охлаждане и отговарят на изискванията на ЕС за подобряване на енергийната ефективност.

Защо да си купите климатик AUX от OXM.bg?

В онлайн магазина ни можете да намерите подходящите модел и мощност за нуждите на Вашето помещение. Марката предлага разнообразие както от стенни варианти, подходящи за дома и офиса, така и професионални климатици като колони, касети и климатици от канален тип и мултисплит системи, които да климатизират промишлени помещения с по-голям обем. А за случаите, в които няма възможност за монтаж на сплит система, се предлага и мобилно решение, чиито характеристики можете да разгледате в секция „Мобилни климатици“ в нашия сайт. Покупката на климатична система изисква да се съобразите с редица фактори, за да направите най-добрия избор за Вашето помещение, който да бъде съобразен с бюджета, изисквания и потребностите Ви. Затова в OXM.bg сме на разположение в случай на въпроси или нужда от консултация на публикуваните контакти или в чата. 

Прочети още
0 Продуктът е добавен в количката
0
0 0 0