Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Климатици Mitsubishi Electric

Mitsubishi electric – лидер на пазара на климатична техника

Mitsubishi Electric създават свой собствен стандарт за качество и ефективност, който е свързан с производство на продукти, които възвръщат инвестицията си многократно с дълъг жизнен цикъл и ниска консумация на енергия.

Климатици Mitsubishi Electric, които се предлагат на българския пазар, са произведени в заводи в Тайланд. Преди да попаднат в дистрибуторската мрежа, те се подлагат на сурови тестове за издръжливост, които не всеки производител практикува. Целта е да се осигури поне 10 години безпроблемна работа. Поддръжката с резервни части на всички модели се гарантира цели 11 години след спирането на тяхното производство.

Какви са предимствата на климатици Mitsubishi electric?

  • Марката не предлага климатици нисък клас. Машините се проектират да работят изключително ефективно при всякакви външни условия с нисък разход на енергия, затова се идентифицират като една от най-добрите технологии в климатизацията. Тези системи са едни от най-надеждните и в OXM.bg гарантираме за тяхното качество като даваме 3 години гаранция на всяка една машина с марка Mitsubishi.
  • При високия клас климатици Мицубиши се използва интелигентна технология (3D i-see сензор) за регулиране на въздушния поток, която осигурява максимален температурен комфорт в помещението и намалява консумацията на енергия, когато не присъства никой в помещението.
  • Чистата въздушна среда в помещението би трябвало да е приоритет при избора на климатик, на което много потребители не обръщат внимание. Ако искате качествено пречистване на въздуха от прах, бактерии, вируси и други, си заслужава да разгледате FH серията на Мицубиши, която използва плазмен филтър за неутрализиране на вредното въздействие на тези замърсители като ги разпада на безвредни за човека вещества.
  • За региони с по-сурови климатични условия през зимата марката създава специалната серия Zubadan, която е оптимизирана за отопление и се характеризира както с висок капацитет, така и с високи показатели на енергийна ефективност. Предлагат се мощности 9 000 BTU, 12 000 BTU и 18 000 BTU, подходящи за различни по размер помещения. Тези климатици работят на средни стойности на отдаване и консумация дори при -25 градуса външна температура и можете да им имате пълно доверие през студените месеци.
  • Не е тайна, че тази марка климатични системи са едни от най-скъпите и то защото могат да си го позволят заради безупречното качество, което предлагат. Но за потребителите, които не разполагат с голям бюджет, а искат да използват качествена техника, Mitsubishi electric създава DM серията, която е А++/А+ клас на по-достъпна цена.

Защо да закупите своя климатик Mitsubishi electric от OXM.bg?

Защото:

  • Поддържаме постоянно наличности на склад.
  • Осигуряваме бърз и прецизен монтаж.
  • При нужда от сервиз и последваща поддръжка имаме собствени сервизни екипи.
  • Ако не можете да определите кой модел климатик е най-подходящ за Вас, можете да се обърнете към нашите консултанти, които ще Ви насочат и ще Ви предложат персонална оферта.
Прочети още