Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Климатици Treo

Какво представляват климатици Treo ?

Едно от ключовите предимства на марката е оптималното съотношение цена-качество. Климатични системи Treo са изключително изгоден бюджетен вариант за отопление и охлаждане на различни по капацитет и особености помещения. Технологията е проектирана според изискванията за високо качество и енергийна ефективност. Марката предлага климатични системи както за дома и офиса, така и за търговски и промишлени сгради с по-специфични изисквания.

Пълна гама климатични системи Treo

  • Стенен тип

Този тип климатици са подходящи както за отопление, така и за охлаждане у дома. Отличават се с адаптивен и красив дизайн и са чудесно допълнение към интериора. Работят ефективно и тихо и осигуряват така желания комфорт както през зимата, така и през лятото, тъй като функционират в широк температурен диапазон: при – 15 градуса в режим на охлаждане и при – 25 градуса външна температура в режим на отопление.

  • Касетъчен тип

Трео предлагат и професионални климатични системи от касетъчен тип, които климатизират изключително дискретно, което произтича от скрития монтаж и от обдухването в 4 различни посоки. Така се постига максимален комфорт и равномерно разпределение на температурата във всички части на помещението. Тези системи са предназначени най-вече за търговски зали, офиси, магазини и по-големи по обем помещения.

  • Колонен тип

Едно от най-сигурните средства за отопление през зимата на помещения с голяма височина. Предлагат се както инверторни, така и конвенционални машини и то на изключително достъпни цени. Монтажът се извършва от собствени екипи, които дълги години се развиват в областта на климатизацията и вентилацията и можете да им се доверите безпрекословно.

  • Чилъри

Чилърните системи Трео са от модулен тип, което означава, че дават възможност да се комбинират различни по мощност системи като конвектори, системи за стенен монтаж, канални, касетъчни и други. Използват инверторна технология, която осигурява цялостна климатизация с много нисък разход на енергия. Предназначението им е главно за климатизация на обществени сгради.

  • Treo също произвеждат слънчеви колектори и VRF климатични системи, които следват стандартите за екосъобразност и ефективност.

Какво може да намерите в OXM.bg?

В сайта ни можете да разгледате публикувани колонни климатици Treo, като има конвенционален вариант и инверторен такъв. Те са с изключително голям капацитет и с добро съотношение между отдавана и консумирана енергия, което оказва благоприятно влияние върху консумацията на електричество. През зимата са надеждно и ефективно средство за отопление, защото разполагат с вграден нагревател на външното тяло. Въпреки високата мощност, технологията е използвана по начин, при който работния шум е сведен до минимум и функционирането на машината не смущава спокойствието в помещението. И все пак трябва да се вземе предвид, че това са системи, които са предназначени за огромни промишлени пространства, където голяма част от шума се поглъща от околната среда. Това са климатици, които не са за битова употреба в дома или офиса. Именно поради тази причина, ако Ви предстои покупка на такъв тип климатик, е хубаво да се обърнете към наш екип, който да направи предварителен оглед на помещението и да прецени какви са неговите особености и това подходяща система ли е за него. Осигуряваме 36 месеца гаранция, целогодишна поддръжка, както и следгаранционно обслужване. Ако тези системи представляват интерес за Вас, консултантите ни са на разположение за консултация на публикуваните контакти. Не се колебайте да се свържете с нас за съвет. Ще се радваме да бъдем от помощ в процеса на вземане на решение за покупка.

Прочети още
0 Продуктът е добавен в количката
0
0 0 0