Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Климатици Gree

Къде се произвеждат климатици GREE?

"Gree Electric Appliances" Inc. от Джухай (Китай) е основана през 1991 година и се явява един от най-големите производители на климатична техника, получил отличие „Световна търговска марка“.

GREE е компания, която се посвещава в предоставянето на високотехнологични и висококачествени продукти на потребителите по целия свят. Понастоящем Грии  има девет производствени бази, седем от които се намират в Китай, две – в Бразилия и Пакистан.

Какви са отличителните черти на климатици GREE?

  1. Продуктово разнообразие

Марката предлага широка гама от продукти среден и висок клас както за битови, така и за промишлени цели. Разнообразието се изразява в няколко серии климатици от стенен тип, които може да разделим своeoбразно на:

Стандартни инверторни климатици:

  • Серия Bora eco – клас А++ / А+;
  • Серия Fairy – клас А++ /А+;

и

Хиперинверторни климатици:

  • Amber Nordic – клас А+++ / А++;
  • U-Crown – клас А+++ / А+++.
  1. Висока енергийна ефективност

С климатици Гри можете да си осигурите комфортно охлаждане и надеждно отопление при много нисък разход на енергия. Те работят изключително икономично и са проектирани съгласни изискванията за постигане на висока енергийна ефективност.

  1. Полезни функции

При средния клас климатични системи можете да използвате мощен режим за по-бързо достигане на температурата и автоматичен режим, който поддържа оптимална температура в помещението. Нощният режим осигурява максимален комфорт през нощта без работата на климатика да нарушава съня Ви, а със седемте степени на вентилатора се постига равномерно разпределение на въздушния поток във всички части на стаята. При необходимост можете да настроите 24-часов таймер, а здравословната въздушна среда се постига с помощта на йонизатор, който неутрализира микроби, бактерии, прах и други замърсители чрез насищане на въздуха с отрицателни йони. Поддръжката е лесна, защото тези климатици имат функция за самопочистване, която предотвратява натрупването на мухъл и плесен върху топлообменника. Друга много полезна функционалност е функцията топъл старт, при която не се обдухва студен въздух при включване в режим на отопление, което създава неприятно усещane при повечето климатици.

Хиперинверторът Amber Nordic прибавя към удобните функционалности и вграден онлaйн контролер, чрез който можете да управлявате климатика през приложение, когато не сте вкъщи. Освен това тази серия е оптимизирана за отопление, тъй като работи на средни стойности дори при - 30 градуса външна температура и е изключително надеждно средство през суровите зимни месеци.

  1. Възможност за удължаване на гаранцията

Климатици Гри се издават със стандартна гаранция от 24 месеца, но имате възможност да удължите срока до пет години при условие, че извършите задължителните четири профилактики.

Защо да изберете OXM.bg за покупка на Вашия климатик GREE?

В OXM.bg можете да поръчате предпочитания от Вас вид и модел климатик само с няколко клика. Ако изпитване несигурност кой точно вариант е подходящ за Вас, с радост ще Ви насочим, като се съобразим с потребностите на помещението, Вашите изисквания и бюджет. Ние Ви даваме 2 години гаранция на всички климатици GREE и имате възможност да я удължите до пет. Разполагаме със собствени екипи за извършване на монтажната услуга и сервизиране.

Прочети още