Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Климатици Cooper & Hunter

Какво представлява марката Cooper and Hunter?

C&H принадлежи на COOPER AND HUNTER INTERNATIONAL CORPORATION (USPTO / Американска служба за патенти и търговски марки).

През 2003 година Cooper&Hunter International Corporation започва да предлага оборудване в областта на вентилацията и климатизацията, което е в съответствие със стандартите за качество в Щатите, Канада и ЕС. Основното производство е съсредоточено в база, позиционирана в Китай, която се стреми да заема лидерски позиции в проектирането и разпространението на климатична техника. Сред основните предимства на марката е развитието на научната и експерименталната дейност и разработването на собствени стандарти и програми за качество. Преди да попадне в търговската мрежа  всеки продукт преминава редица тестове при екстремни обстоятелства, поради което може да им се гласува пълно доверие дори в райони с крайни климатични условия.

 

Каква климатична техника предлага марката Cooper and Hunter?

Брандът предлага както климатици за дома от стенен, подово-таванен и подов тип, така и системи за обществени сгради и промишлени помещения от канален, касетъчен тип и мултисплит системи.

На OXM.bg можете да избирате сред следното разнообразие от стенни серии в различни класове:

Инверторни климатици

Серия Alpha – клас А++/А+ с вграден WiFi контролер. Използва еко хладилен агент R32.

Серия Nordic Evo – клас А++ с вграден WiFi контролер. Модел, оптимизиран за отопление с фреон R32.

Серия Winner – клас А++/А+ с двукомпонентния фреон R410A.

 

Хиперинверторни климатици

Серия Supreme – клас А+++, която се отличава със стилен дизайн и серията се предлага както в бял цвят, така в черен, златист или сребрист цвят, което пресъздава изисканост в стила на дизайна на едно помещение.

Серия VIP inverter – клас А+++, които работят с R410A.

Какви са основните предимства на климатици Cooper and Hunter?

 

  • Машините от марката се характеризират с висока енергийна ефективност и са проектирани да извършват повече работа за по-малко енергия, което е съгласно изискванията на ЕС за поддържане на висока ефикасност и качество на работата на климатичните системи. В тази връзка постепенно се преминава и към производства на техника, която работи с екосъобразен хладилен агент, който не само не оказва вредно влияние върху околната среда, но и благоприятства функционирането на климатичните системи.
  • Климатиците предлагат функционалности, които са насочени към осигуряване на максимален комфорт в помещението и прави работата с климатика все по-лесна и удобна. В описанието на всеки продукт в сайта можете да намерите по-подробно какво представляват отделните функции и за какво се използват те.
  • Можете да се доверите на тези системи, дори ако се намирате в райони с екстремни температурни условия, защото климатиците от марката Cooper and Hunter са създадени да работят ефективно в широк температурен диапазон. Ако живеете в планински район или в населено място, където падат често температурите, можете да погледнете серията Nordic Evo, която е произведена специално за такива потребности.

Защо да закупите своя Cooper and Hunter от OXM.bg?

 

  • Защото можем да Ви предложим най-подходящата машина за Вашите нужди. Разполагаме със собствена складова база и се се стремим да поддържаме постоянно наличности.
  • Защото ще Ви направим персонална оферта, съобразена с Вашия бюджет.
  • Защото няма нужда да се обръщате към друга фирма, за да Ви монтира климатика. Разполагаме със собствени монтажни групи със солиден опит в сферата.
  • Гарантираме за качеството на машината и монтажа, предоставяйки 3 години гаранция без да изискваме от Вас да правите всяка година профилактика, която все пак препоръчваме да правите, за да можете да се възползвате от ползите на климатика по-дълго време.
  • Осигуряваме следгаранционно обслужване.

 

 

 

Прочети още