Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Водещи производители
Климатици Daikin

Daikin

Daikin Europe N.V. е част от Daikin Industries Limited. Представлява японска корпорация, която е водещ в производството на средства за климатизация с висока енергийна ефективност. Инверторната технология на Дайкин намалява консумацията на енергия с до 30% в сравнение с конвенционалните агрегати и това поставя компанията на челните места сред производителите и доставчиците на климатична техника в света.

Климатици Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric създават свой собствен стандарт за качество и ефективност, който е свързан с производство на продукти, които възвръщат инвестицията си многократно с дълъг жизнен цикъл и ниска консумация на енергия.

Климатици Mitsubishi Electric, които се предлагат на българския пазар, са произведени в заводи в Тайланд. Преди да попаднат в дистрибуторската мрежа, те се подлагат на сурови тестове за издръжливост, които не всеки производител практикува. Целта е да се осигури поне 10 години безпроблемна работа. Поддръжката с резервни части на всички модели се гарантира цели 11 години след спирането на тяхното производство.

Климатици General Fujitsu

General Fujitsu

General Fujitsu e корпорация, създадена в Япония през 1936 година, която през целия си жизнен цикъл до днес изпълнява достойно мисията си за подобряване на стандарта на живот на своите потребители посредством продуктите, които предлага, в лицето на висококачествена и надеждна климатична техника.

Производствената дейност е позиционирана в заводи по целия свят като климатичните системи, които се предлагат на българския пазар, се произвеждат в Китай и Тайланд, придържайки се към установената фирмена политика, която гарантира безупречното представяне на технологията.

 

Климатици Toshiba

Toshiba

Климатици Toshiba, които се разпространяват в България, се произвеждат в Тайланд и високото им качество се гарантира, давайки 5 години пълна гаранция.

Toshiba е световен лидер в новите технологии и предлага продукти и системи, които подобряват здравето, комфорта и контрола.

Климатици Midea

Midea

Midea е най-големият производител на отоплителна, вентилационна и климатична техника в Китай, който разполага с производствени центрове по целия свят. Марката предлага не само климатици за дома, но е и водеща в производството на системи за промишлена климатизация, в това число чилъри, индустриални термопомпи и VRF. Техниката е масово разпространена на българския пазар, поради което се постига висока ценова достъпност, съотнесена с релевантно качество и ефективност.

Климатици AUX

AUX

Климатиците с марка AUX са произведени от „AUX GROUP“, която е създадена през 1986 година и има голям принос в производството на електрическа енергия, домакински електроуреди, комуникационни технологии, както и в инвестирането в недвижими имоти и медицински грижи.

Климатици Gree

Gree

"Gree Electric Appliances" Inc. от Джухай (Китай) е основана през 1991 година и се явява един от най-големите производители на климатична техника, получил отличие „Световна търговска марка“.

Климатици Fujitsu

Fujitsu

Когато чуем климатици Fujitsu не може да не ги свържем с надеждността и комфорта, които са присъщи за японската технология. Те са с висок капацитет и същевременно постигат много добра енергийна ефективност. Независимо от това какви са температурите навън, Fujitsu създава несравним уют у дома, което ги прави една от най-търсените марки климатична техника.

 

Viessmann

Viessmann Group е основана през 1917 година като водещ производител на отоплителни и охлаждащи системи. Производствената и търговската дейност са разпределени в страни по целия свят с основна цел удовлетворяване на потребителските нужди, спазвайки принципите за създаване на икономични, екологични, полезни и енергийно ефективни технологии, които включват отоплителни и соларни системи, термопомпи и други.

Предлагаме още

Климатиците, които срещате под марката Fuji electric, се произвеждат в заводите на General Fujitsu, което означава, че се използват едни и същи части, технология и дизайн. Единствената разлика е в логото, което се изобразява на вътрешните и външните тела, но като параметри машините са абсолютно еднакви.

Mitsubishi Heavy е един от водещите световни производители на висококачествени и надеждни климатични системи за бита и за централна климатизация на офис сгради, жилищни и търговски комплекси, както и хладилни агрегати за товарни хладилни камиони и за контейнери за морски превоз на замразени храни; климатици за автомобилната индустрия.

C&H принадлежи на COOPER AND HUNTER INTERNATIONAL CORPORATION (USPTO / Американска служба за патенти и търговски марки).През 2003 година Cooper&Hunter International Corporation започва да предлага оборудване в областта на вентилацията и климатизацията, което е в съответствие със стандартите за качество в Щатите, Канада и ЕС. Основното производство е съсредоточено в база, позиционирана в Китай.

Японската компания Hitachi стартира дейността си през 1970 година като производител на хладилна техника, а през 1983 година продължава да развива дейността си и в сферата на климатичните системи, съблюдавайки японските стандарти за високо качество на предлаганите продукти.

Unico е серията на марката Olimpia Splendid, която е създадена през 1998 година и разработва единствените по рода си климатични системи без външни тела. Компанията е позиционирана в Италия и следва собствени стандарти за качество, което се гарантира от дългогодишния опит в сферата на климатизацията и вентилацията.

TCL идва от „The creative life”, което се явява и основна мисия и мотивация на компанията. Китайската корпорация съдържа в себе си 4 отделни компании като основният предмет на дейност е производство и разпространение на електронни продукти, които включват както малки, така и големи електроуреди в това число и климатични системи.

Основният вносител на климатична техника Midea „Магнум-Д“ ЕООД регистрира през 2009 година своя собствена марка електроуреди под названието Arielli. Компанията непрекъснато се развива и усъвършенства в предлагането си на широка гама малки и големи електроуреди като основната цел е създаване на продукти с високо качество на достъпни цени за потребителите, които да улесняват ежедневието и да носят редица ползи.

Едно от ключовите предимства на марката е оптималното съотношение цена-качество. Климатични системи Treo са изключително изгоден бюджетен вариант за отопление и охлаждане на различни по капацитет и особености помещения. Технологията е проектирана според изискванията за високо качество и енергийна ефективност. 

Климатици Kobe са с произход Китай и марката предлага както професионална серия климатизатори, подходящи за промишлени помещения, така и климатици за дома. Предлагането е насочено не само към разпространението на конвенционални системи, но и към инверторната технология, която все повече се толерира поради насърчаването на използването на техника с по-висока енергийна ефективност.

Samsung е световен лидер в производството на мобилни телефони, аудио и видео техника, уреди за бита и ИТ решения и задържа позицията си на пазара от 1969 година до сега, следвайки собствени бизнес принципи на етика и организационна култура с цел отговорно спазване на обещанието за създаване на продукти и услуги, които да са в полза на обществото и с грижа към околната среда и здравето.

Carrier е първата компания, която започва да произвежда климатична техника, като в началото продуктите са били с промишлено приложение, след това започват да се предлагат битови климатични системи за крайните потребители. Към днешна дата продуктовата гама е разширена до всякакви средства за климатизация и вентилация, предназначени както за дома, така и за обществени сгради и централна климатизация.

Kaisai не е от най-популярните марки в сферата на климатизацията, но продуктите й с бързи темпове навлизат на пазара и печелят все повече привърженици, което не е учудващо, тъй като брандът следва стриктно изискванията за висока енергийна ефективност, екосъобразност и обществена полезност.

Корейската компания Daewoo стартира дейност през далечната 1967 година и е по-позната като глобален производител на моторни превозни средства. Към днешна дата съчетава различни сфери на дейност в областта на електрониката и битовата техника, строителството, корабостроенето и транспортните средства.

От 2015 година фирма "Би Джи Ар груп" ООД предлага собствена марка климатична техника Crystal. Асортиментът на бранда включва още термопомпи, рекуператори и вентилаторни конвектори. Климатици Crystal се характеризират с добро съотношение цена - качество и са високоефективни. 

0 Продуктът е добавен в количката
0
0 0 0