Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Водещи производители
Климатици Daikin

Daikin

Daikin Europe N.V. е част от Daikin Industries Limited. Представлява японска корпорация, която е водещ в производството на средства за климатизация с висока енергийна ефективност. Инверторната технология на Дайкин намалява консумацията на енергия с до 30% в сравнение с конвенционалните агрегати и това поставя компанията на челните места сред производителите и доставчиците на климатична техника в света.

Климатици Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric създават свой собствен стандарт за качество и ефективност, който е свързан с производство на продукти, които възвръщат инвестицията си многократно с дълъг жизнен цикъл и ниска консумация на енергия.

Климатици Mitsubishi Electric, които се предлагат на българския пазар, са произведени в заводи в Тайланд. Преди да попаднат в дистрибуторската мрежа, те се подлагат на сурови тестове за издръжливост, които не всеки производител практикува. Целта е да се осигури поне 10 години безпроблемна работа. Поддръжката с резервни части на всички модели се гарантира цели 11 години след спирането на тяхното производство.

Климатици General Fujitsu

General Fujitsu

General Fujitsu e корпорация, създадена в Япония през 1936 година, която през целия си жизнен цикъл до днес изпълнява достойно мисията си за подобряване на стандарта на живот на своите потребители посредством продуктите, които предлага, в лицето на висококачествена и надеждна климатична техника.

Производствената дейност е позиционирана в заводи по целия свят като климатичните системи, които се предлагат на българския пазар, се произвеждат в Китай и Тайланд, придържайки се към установената фирмена политика, която гарантира безупречното представяне на технологията.

 

Климатици Toshiba

Toshiba

Климатици Toshiba, които се разпространяват в България, се произвеждат в Тайланд и високото им качество се гарантира, давайки 5 години пълна гаранция.

Toshiba е световен лидер в новите технологии и предлага продукти и системи, които подобряват здравето, комфорта и контрола.

Климатици Midea

Midea

Midea е най-големият производител на отоплителна, вентилационна и климатична техника в Китай, който разполага с производствени центрове по целия свят. Марката предлага не само климатици за дома, но е и водеща в производството на системи за промишлена климатизация, в това число чилъри, индустриални термопомпи и VRF. Техниката е масово разпространена на българския пазар, поради което се постига висока ценова достъпност, съотнесена с релевантно качество и ефективност.

Климатици AUX

AUX

Климатиците с марка AUX са произведени от „AUX GROUP“, която е създадена през 1986 година и има голям принос в производството на електрическа енергия, домакински електроуреди, комуникационни технологии, както и в инвестирането в недвижими имоти и медицински грижи.

Климатици Gree

Gree

"Gree Electric Appliances" Inc. от Джухай (Китай) е основана през 1991 година и се явява един от най-големите производители на климатична техника, получил отличие „Световна търговска марка“.

Климатици Fuji Electric

Fuji Electric

Климатиците, които срещате под марката Fuji electric, се произвеждат в заводите на General Fujitsu, което означава, че се използват едни и същи части, технология и дизайн. Единствената разлика е в логото, което се изобразява на вътрешните и външните тела, но като параметри машините са абсолютно еднакви.

Климатици Mitsubishi Heavy

Mitsubishi Heavy

Mitsubishi Heavy е един от водещите световни производители на висококачествени и надеждни климатични системи за бита и за централна климатизация на офис сгради, жилищни и търговски комплекси, както и хладилни агрегати за товарни хладилни камиони и за контейнери за морски превоз на замразени храни; климатици за автомобилната индустрия.

Viessmann

Viessmann Group е основана през 1917 година като водещ производител на отоплителни и охлаждащи системи. Производствената и търговската дейност са разпределени в страни по целия свят с основна цел удовлетворяване на потребителските нужди, спазвайки принципите за създаване на икономични, екологични, полезни и енергийно ефективни технологии, които включват отоплителни и соларни системи, термопомпи и други.

Toyotomi

Toyotomi се свързва с надеждност и качество при проектиране и производство на продукти с висока ефективност и производителност. Силното присъствие в автомобилния бранш от 1949 г. насам прави Toyotomi безспорен лидер в индустриалния свят, предоставяйки иновативна технология не само в сферата на климатичната техника, но в областта на електрическите уреди като цяло.

Auratsu

Марка Auratsu, собственост на Klima-Term Group, е създадена през 2019 година и оперира главно на европейския пазар. Благодарение на използването на най-съвременната технология климатичната техника на Аурацу отговаря на най-високите очаквания за предоставяне на екологична и енергоспестяваща климатична техника. Марката предлага климатици, подходщи както за жилищни сгради, така и за обществени сгради.

Предлагаме още

Когато чуем климатици Fujitsu не може да не ги свържем с надеждността и комфорта, които са присъщи за японската технология. Те са с висок капацитет и същевременно постигат много добра енергийна ефективност. Независимо от това какви са температурите навън, Fujitsu създава несравним уют у дома, което ги прави една от най-търсените марки климатична техника.

 

Kaisai не е от най-популярните марки в сферата на климатизацията, но продуктите й с бързи темпове навлизат на пазара и печелят все повече привърженици, което не е учудващо, тъй като брандът следва стриктно изискванията за висока енергийна ефективност, екосъобразност и обществена полезност.

Carrier е първата компания, която започва да произвежда климатична техника, като в началото продуктите са били с промишлено приложение, след това започват да се предлагат битови климатични системи за крайните потребители. Към днешна дата продуктовата гама е разширена до всякакви средства за климатизация и вентилация, предназначени както за дома, така и за обществени сгради и централна климатизация.

Основният вносител на климатична техника Midea „Магнум-Д“ ЕООД регистрира през 2009 година своя собствена марка електроуреди под названието Arielli. Компанията непрекъснато се развива и усъвършенства в предлагането си на широка гама малки и големи електроуреди като основната цел е създаване на продукти с високо качество на достъпни цени за потребителите, които да улесняват ежедневието и да носят редица ползи.

C&H принадлежи на COOPER AND HUNTER INTERNATIONAL CORPORATION (USPTO / Американска служба за патенти и търговски марки).През 2003 година Cooper&Hunter International Corporation започва да предлага оборудване в областта на вентилацията и климатизацията, което е в съответствие със стандартите за качество в Щатите, Канада и ЕС. Основното производство е съсредоточено в база, позиционирана в Китай.

Японската компания Hitachi стартира дейността си през 1970 година като производител на хладилна техника, а през 1983 година продължава да развива дейността си и в сферата на климатичните системи, съблюдавайки японските стандарти за високо качество на предлаганите продукти.

От 2015 година фирма "Би Джи Ар груп" ООД предлага собствена марка климатична техника Crystal. Асортиментът на бранда включва още термопомпи, рекуператори и вентилаторни конвектори. Климатици Crystal се характеризират с добро съотношение цена - качество и са високоефективни. 

Unico е серията на марката Olimpia Splendid, която е създадена през 1998 година и разработва единствените по рода си климатични системи без външни тела. Компанията е позиционирана в Италия и следва собствени стандарти за качество, което се гарантира от дългогодишния опит в сферата на климатизацията и вентилацията.

Едно от ключовите предимства на марката е оптималното съотношение цена-качество. Климатични системи Treo са изключително изгоден бюджетен вариант за отопление и охлаждане на различни по капацитет и особености помещения. Технологията е проектирана според изискванията за високо качество и енергийна ефективност. 

Samsung е световен лидер в производството на мобилни телефони, аудио и видео техника, уреди за бита и ИТ решения и задържа позицията си на пазара от 1969 година до сега, следвайки собствени бизнес принципи на етика и организационна култура с цел отговорно спазване на обещанието за създаване на продукти и услуги, които да са в полза на обществото и с грижа към околната среда и здравето.

Климатици Kobe са с произход Китай и марката предлага както професионална серия климатизатори, подходящи за промишлени помещения, така и климатици за дома. Предлагането е насочено не само към разпространението на конвенционални системи, но и към инверторната технология, която все повече се толерира поради насърчаването на използването на техника с по-висока енергийна ефективност.

Корейската компания Daewoo стартира дейност през далечната 1967 година и е по-позната като глобален производител на моторни превозни средства. Към днешна дата съчетава различни сфери на дейност в областта на електрониката и битовата техника, строителството, корабостроенето и транспортните средства.

TCL идва от „The creative life”, което се явява и основна мисия и мотивация на компанията. Китайската корпорация съдържа в себе си 4 отделни компании като основният предмет на дейност е производство и разпространение на електронни продукти, които включват както малки, така и големи електроуреди в това число и климатични системи.

Климатици Giwee са надеждни и икономични решения както за отопление, така и за охлаждане. Те използват съвременна технология и отговарят на всички стандарти за екологичност и енергийна ефективност.

Икономичността на климатици Nippon се дължи на контрола върху оборотите на компресора, което допринася за намалената консумация на електроенергия от една страна и удължава живота на самия климатик от друга страна. Климатици Нипон предлагат оптимални и ефективни решения, които гарантират както надеждното отопление през студените зимни дни, така и комфортното охлаждане през лятото.

0 Продуктът е добавен в количката
0
0 0 0