Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Климатици Samsung

Samsung е световен лидер в производството на мобилни телефони, аудио и видео техника, уреди за бита и ИТ решения и задържа позицията си на пазара от 1969 година до сега, следвайки собствени бизнес принципи на етика и организационна култура с цел отговорно спазване на обещанието за създаване на продукти и услуги, които да са в полза на обществото и с грижа към околната среда и здравето.

В сферата на климатичните системи Samsung са иноватори в прилагането на нови технологии в климатизацията, за да предложат все повече възможности на своите потребители. Продуктите им са изключително разпознаваеми с креативния си дизайн, полезни функционалности и висока енергийна ефективност, за което са награждавани многократно.

5 основни предимства на климатици Samsung?

  • Самсунг предлагат климатична техника, предназначена както за дома и офиса, така и за промишлени помещения, търговски сгради и други пространства с по-големи особености. Широката гама продукти дава възможност да изберете най-подходящото решение за Вашето помещение на изключително добри цени.
  • Създават максимален комфорт като поддържат оптимална температура с много нисък разход на енергия и работата им не нарушава спокойствието в помещението, защото те са невероятно тихи.
  • Серията Wind Free е последното нововъведение в сферата на климатичната техника, при което обдухването в режим на охлаждане се осъществява индиректно чрез разпръскване на въздушната струя през множество микроскопични отвори. Едно интелигентно решение за предотвратяване на неприятните течения, които понякога създава въздушния поток от климатика.
  • Самсунг винаги са създавали продукти с мисъл за природата и околната среда, затова техните машини използват еко хладилен агент R32, който освен, че е безвреден за планетата, но и повишава ефективността на работата на системата.
  • Полезността на една технология винаги е била от съществено значение, но когато това е съчетано и с красив външен вид, вече можем да говорим за съвършения продукт. Климатиците на Samsung са проектирани с оптимални размери и форми, така че да не заемат много пространство и да се съчетават успешно с интериора на помещението, което климатизират.

 

Защо да закупите климатик Samsung от OXM.bg?

На сайта можете да намерите климатични системи Samsung основно предназначени за дома от стенен тип, но ако имате интерес и към други типове климатици можете да попитате за наличности на посочените контакти. Разполагаме със собствени екипи, които да осигурят бърз и надежден монтаж, а за всяка машина от марката даваме 36 месеца гаранция. Консултантите ни остават на разположение за допълнителни въпроси и при нужда от персонална оферта. Ще се радваме да сме Ваши партньори по пътя Ви към постигане на комфорт и уют у дома както през зимата, така и през летните дни.

Прочети още
0 Продуктът е добавен в количката
0
0 0 0