Безплатна доставка за цяла България! До 48 часа
Защо да си купя климатик от специализиран магазин?

Климатиците са продукти от специфичен характер, чиято покупка и инсталация изискват определени технически познания. Професионалното монтиране на климатичната система е второто по степен на важност условие след избора на подходящ модел и марка, за да работи климатикът правилно по-дълго време и да удовлетворява ефективно потребителските нужди. Рисковете, които се поемат при неинформиран избор и непрофесионална инсталация, могат да доведат до загуби, причинени от възникнали повреди. Опасността от възникване на подобни проблеми се свежда до минимум, ако се доверите на специалисти, които са квалифицирани и имат опит в сферата на климатичната техника.

Защо са необходими професионалисти?

Защото професионалистите знаят какво да правят. Преди да се извърши същинската покупка и инсталацията на климатичната система, е препоръчително да се направи предварителен оглед на помещението, което ще се климатизира, за да се прецени коя система е подходяща за него, да се определят местата за монтиране на вътрешното и външното тяло и да се изяснят последващи специфични въпроси. Това е важно, тъй като всяко помещение си има своите особености, а е от изключително значение да се вземат правилните решения, свързани с монтажа с цел осигуряване на удобна и комфортна температурна среда.

След като съответният климатик бъде правилно оразмерен според параметрите на помещението и се избере подходящо за неговото поставяне място, се пристъпва към монтажната дейност, която включва поставяне на вътрешното тяло, пробиване на отвор за тръби, монтаж на стойките за външното тяло и неговото поставяне. Двете тела се свързват посредством изолирани медни тръби.

Съществуват обстоятелства, които изискват специфичен технически подход, ако се наложи например вътрешното тяло да се монтира на различна височина от външното. В случай, че се извърши неправилно, е възможно да се предизвикат повреди, свързани с компресора, което води до допълнителни разходи.

Възможните последствия от неправилен избор и непрофесионален монтаж са:

  • Покупка на техника, която не отговаря на Вашите нужди и изисквания.
  • Последващи повреди в резултат на некомпетентно извършена инсталация.
  • Допълнителни разходи.

Затова е препоръчително да се обърнете към специализирана фирма, която е с утвърдени позиции в продажбата и поддръжката на климатични системи, ако искате да си спестите главоболия и финасови загуби и да си осигурите качествен продукт. Климатиците са техника, която изисква професионален монтаж и поддръжка, което може да се осъществи от специалисти в тази сфера.

Защо да си купите климатик от специализиран магазин?

Защото получавате:

Професионална консултация и адекватно решение на Вашия проблем.
Качествен продукт, качествено продажбено и следпродажбено обслужване.
Гаранция за по-дълъг живот на климатичната система.
Консултантите, сервизните и монтажните екипи на „ОХ-Миро” са профилирани и имат богат опит в областта на термопомпените системи и ще Ви осигурят качествено обслужване във връзка с избора на подходящата климатична система и нейното инсталиране.

0 Продуктът е добавен в количката
0
0 0 0